Архітектура каменю

Новини

29 травня 2015

Кожна господиня має на кухні найбільш пріоритетні і важливі речі. Для деяких це холодильник, або газова піта, а для кого-то стільниця та мийка. Саме вони беруть участь у всіх процесах, що відбуваються на кухні. У зв'язку з цим, їх якість стає дуже важливим.

Детальніше...
26 травня 2015

Серед різних декоративних оздоблювальних матеріалів, які застосовуються в інтер'єрах будинків і квартир , можна відзначити камінь. Різноманітність цього матеріалу не може не вражати! Його колір, текстура і фактура обов'язково підкреслять достоїнства дизайнерського рішення вашої квартири або будинку.

Детальніше...
1 травня 2015

При проектуванні приватного будинку та його будівництві облицювання фасаду відіграє величезну роль. Зазвичай зовнішня обробка обдумуються ще на етапі проектування, щоб виключити появу тріщин і недоліків в майбутньому.

Детальніше...
30 квітня 2015

В першу чергу треба відзначити, що камінь є повністю натуральним, тобто якщо здійснювати обробку кухні, то тут не будуть використовуватися будь-які синтетичні матеріали. У другу чергу – матеріал максимально довговічний. Завдяки йому можна повністю забути про різні косметичні ремонти, адже навіть через багато років, камінь може зберегти свій первісний вигляд. В третіх – це мінімум догляду за матеріалом.

Детальніше...
21 квітня 2015

Сучасне суспільство стає все більш урбанізованим. Городяни прагнуть обладнати свої квартири великою кількістю технічних новинок. Це позначається і на дизайні приміщень. Стиль хай-тек почав бурхливий розвиток в середині шістдесятих років минулого століття, в той час як людство освоювало космос і технічні інновації. На противагу йому в кінці минулого століття з'явилась нова дизайнерська тенденція - экоінтерьєр.

Детальніше...
14 квітня 2015
З 21 по 24 травня 2015 року у виставковому комплексі Одеського порту відбудеться міжнародна спеціалізована виставка STONEEXPOUKRAINE / «КАМІНЬ В БУДІВНИЦТВІ ТА АРХІТЕКТУРІ»

Детальніше...

Сподобалося? Поділіться сторінкою в улюбленої соціальної мережі